HR Generalista Pardubice

Aktualizováno:

7. 5. 2024

Lokalita pracoviště:

Pardubice

Nabízený plat:

50000 - 60000 Kč za měsíc

Značka:

A9972

Firma:

Hofmann Wizard s.r.o.\nImport

Požadavky

* SŠ/VŠ v oboru ekonomie, personalistika, andragogika nebo obdobně
* Minimálně 3 roky praxe v HR, ideálně ve výrobní společnosti
* Znalost HR procesů včetně náboru, on-boardingu, off-boardingu
* Pojem o pracovním právu – ZP, personální agenda, zákon o zaměstnanosti
* Zkušenost s přípravou ISO je výhodou
* Pokročilá znalost MS Office, znalost SAP je výhodou
* Znalost docházkového systému Saltech PowerKey je výhodou
* Pokročilá znalost anglického jazyka
* Organizační a komunikační schopnosti
* Řidičský průkaz skupiny B

Náplň práce

Pro tým HR předního dodavatele interiérových doplňků hledáme motivovaného a schopného HR Generalistu, který bude hrát klíčovou roli v naplňování strategických cílů v oblasti lidských zdrojů. 
Tato pozice je dynamická a plná různorodých úkolů, které jsou klíčové pro efektivní fungování personálního oddělení. Společnost je stabilním perspektivním zaměstnavatelem, který je na trhu již 30 let.

1. Správa docházky zaměstnanců:Zodpovědnost za sledování docházky všech kmenových a agenturních zaměstnanců v docházkovém systému a příprava výstupů a exportů pro měsíční zpracování mezd.
2. Koordinace komunikačních kanálů ve firmě:Spoluvytváření komunikačních cest a metod ve firmě jako interní sdělení, inzerce, sociální média atd., s cílem udržovat efektivní komunikaci mezi zaměstnanci a vedením.
3. Zastřešení Trainee programu:Řízení a koordinace programu pro nové zaměstnance (Trainee program), který má za cíl jejich efektivní začlenění do pracovního procesu a růst jejich profesních dovedností.
4. Správa benefitů:Zodpovědnost za správu Cafeterie/Sodexho a dobíjení karet na obědy, a také správa dalších benefitů pro zaměstnance.
5. Personální procesy:dohled na firemní postupy při náboru a adaptaci nových zaměstnanců, zajištění vstupních školení, agenda popisů práce a organigramů, agenda personálních předpisů
6. Další úkoly:Zpracování přehledu o absenci zaměstnanců a implementace preventivních programů, role interního školitele a poradce v oblasti lidských zdrojů, spolupráce při realizaci certifikací závodu dle norem ISO, VDA, IATF, interní HSE, FES, aktivní zapojení při zavádění systému FES v HR, přehled o stávající legislativě v oblasti lidských zdrojů (Zákoník práce apod.), a správa uživatelského objednávkového systému.
Tato pozice je skvělou příležitostí pro kandidáta, který má zkušenosti v oblasti lidských zdrojů a chce se podílet na rozvoji a úspěchu společnosti.

Nabízíme

* Moderní a motivující pracovní prostředí
* Možnost kariérního růstu
* Půlroční bonusy
* Pružnou pracovní dobu v rozmezí 8:00 - 16:30
* Dotované stravování ve vlastní jídelně
* Příspěvky na penzijní připojištění
* Cafeteria systém
* Multisport karta
* 5 týdnů dovolené
* Moderní pracovní prostředí 
* Firemní akce
Odpovědět na nabídku

Název firmy

Hofmann Wizard s.r.o.\nImport

Kontaktní osoba:
Marta Nesbitt
Tel: 702 168 010
E-mail: zaslat e-mail s životopisem