Šéfkuchař/ka gastronomického provozu Praha 5 nebo Praha 6 - pouze ranní směna
Aktualizováno:
28. 11. 2025
Lokalita pracoviště:
Praha
Typ pracovního vztahu:
Plný úvazek
Vhodné pro:
Jen ranní směnna
Nabízený plat:
43000 Kč za měsíc
Zařazeno na pozici:
Firma:
GTH catering a.s.
Požadavky
- praxe v oboru gastronomie minimálně 3 roky podmínkou
- schopnost týmové práce
- organizační a řídící schopnosti
- schopnost týmové práce
- organizační a řídící schopnosti
Náplň práce
- příprava jídel teplé a studené kuchyně (2-3 hlavní jídla + samoobslužný teplý pult)
- denně průměrně 300 porcí jídel
- objednávky surovin
- spolupráce na tvorbě jídelních lístků
- vedení týmu lidí na provoze
- denně průměrně 300 porcí jídel
- objednávky surovin
- spolupráce na tvorbě jídelních lístků
- vedení týmu lidí na provoze
Nabízíme
- zázemí velké, stabilní české společnosti
- zvýhodněné stravování a zaměstnanecké benefity
- jistotu pravidelné mzdy každého 15. dne v měsíci
- pracovní dobu PO–PÁ 6:00-14:30
- volné víkendy a svátky
- zvýhodněné stravování a zaměstnanecké benefity
- jistotu pravidelné mzdy každého 15. dne v měsíci
- pracovní dobu PO–PÁ 6:00-14:30
- volné víkendy a svátky
Název firmy
GTH catering a.s.
Kontaktní osoba:
Robert Sopouch
Mobil:
730 598 846
E-mail:
zaslat e-mail s životopisem
