Šéfkuchař/ka pro firemní restauraci, po-pá, ranní směna Tábor
Aktualizováno:
11. 10. 2025
Lokalita pracoviště:
Tábor
Typ pracovního vztahu:
Plný úvazek
Nabízený plat:
30000 - 40000 Kč za měsíc
Zařazeno na pozici:
Firma:
GTH catering a.s.
Požadavky
Odborné vyučení v oboru gastronomie.
Zkušenosti na pozici šéfkuchaře.
Schopnost vést a motivovat tým.
Dobré organizační a komunikační dovednosti.
Certifikace v oblasti hygieny a bezpečnosti potravin je výhodou.
Kreativita a ochota učit se novým trendům v gastronomii.
Zkušenosti na pozici šéfkuchaře.
Schopnost vést a motivovat tým.
Dobré organizační a komunikační dovednosti.
Certifikace v oblasti hygieny a bezpečnosti potravin je výhodou.
Kreativita a ochota učit se novým trendům v gastronomii.
Náplň práce
Vedení týmu kuchařů a zajištění efektivního chodu kuchyně.
Plánování a příprava jídelního lístku v souladu s požadavky zákazníků.
Zodpovědnost za kvalitu a bezpečnost potravin.
Kontrola nákladů a zajištění dodržování stanoveného rozpočtu.
Pracovní doba: pondělí až pátek, ranní směna.
Plánování a příprava jídelního lístku v souladu s požadavky zákazníků.
Zodpovědnost za kvalitu a bezpečnost potravin.
Kontrola nákladů a zajištění dodržování stanoveného rozpočtu.
Pracovní doba: pondělí až pátek, ranní směna.
Nabízíme
Zajímavé mzdové ohodnocení.
Nové a moderní pracoviště.
Firemní akce a přátelské pracovní prostředí.
Příspěvek na stravování.
Nové a moderní pracoviště.
Firemní akce a přátelské pracovní prostředí.
Příspěvek na stravování.
Název firmy
GTH catering a.s.
Kontaktní osoba:
Robert Sopouch
Mobil:
730 598 846
E-mail:
zaslat e-mail s životopisem