- praxe v oboru gastronomie, minimálně 3 roky podmínkou
- schopnost týmové práce
- organizační a řídící schopnosti
Šéfkuchař/ka pro moderní firemní restauraci, po-pá, ranní směna Plzeň
Aktualizováno:
3. 9. 2025
Lokalita pracoviště:
Plzeň
Typ pracovního vztahu:
Plný úvazek
Nabízený plat:
45000 - 60000 Kč za měsíc
Zařazeno na pozici:
Firma:
GTH catering a.s.
Požadavky
Náplň práce
- příprava jídel teplé a studené kuchyně
- objednávky surovin
- spolupráce na tvorbě jídelních lístků
- vedení týmu kuchařů na provoze
- objednávky surovin
- spolupráce na tvorbě jídelních lístků
- vedení týmu kuchařů na provoze
Nabízíme
- zázemí velké a stabilní české společnosti
- zvýhodněné stravování
- zaměstnanecké benefity
- jistota pravidelné mzdy 15. dne v měsíci
- pracovní doba PO-PÁ, pouze ranní směny
- víkendy a svátky volno
- nástup možný ihned
- zvýhodněné stravování
- zaměstnanecké benefity
- jistota pravidelné mzdy 15. dne v měsíci
- pracovní doba PO-PÁ, pouze ranní směny
- víkendy a svátky volno
- nástup možný ihned
Poznámka
Pro nově otevíranou a moderní veřejnou restauraci/kantýnu v areálu Škodových závodů v Plzni hledáme zkušeného šéfa kuchyně!
Nástup možný od 1. 10. 2025.
Nástup možný od 1. 10. 2025.