- praxe v řízení gastronomického provozu výhodou
- organizační a řídící schopnosti
- zodpovědnost, spolehlivost a samostatnost
- uživatelská znalost práce na PC
Manažer/ka stravovacího provozu Wistron Brno
Aktualizováno:
23. 7. 2025
Lokalita pracoviště:
Brno
Typ pracovního vztahu:
Plný úvazek
Vhodné pro:
Jen ranní směnna
Nabízený plat:
27000 - 32400 Kč za měsíc
Firma:
GTH catering a.s.
Požadavky
Náplň práce
- řízení menšího stravovacího provozu
- řešení personálních záležitostí
- provádění kontrolní činnosti na svěřeném provoze
- objednávání, přebírání, naskladňování a oceňování potravin a zboží
- kontrola jídelníčků
- kontrola a odvodů tržeb
- řešení podnětů nebo stížností klientů a strávníků
- měsíční zpracování podkladů k uzávěrce
- řešení personálních záležitostí
- provádění kontrolní činnosti na svěřeném provoze
- objednávání, přebírání, naskladňování a oceňování potravin a zboží
- kontrola jídelníčků
- kontrola a odvodů tržeb
- řešení podnětů nebo stížností klientů a strávníků
- měsíční zpracování podkladů k uzávěrce
Nabízíme
- zázemí velké, stabilní české společnosti
- zvýhodněné stravování
- zaměstnanecké benefity
- jistota pravidelné mzdy 15. dne v měsíci
- pracovní doba PO-PÁ pouze ranní směny 6:00-14:30
- volné víkendy a svátky
- nástup ihned
- zvýhodněné stravování
- zaměstnanecké benefity
- jistota pravidelné mzdy 15. dne v měsíci
- pracovní doba PO-PÁ pouze ranní směny 6:00-14:30
- volné víkendy a svátky
- nástup ihned
Název firmy
GTH catering a.s.
Kontaktní osoba:
Lenka Čejková
Mobil:
730 851 375
E-mail:
zaslat e-mail s životopisem