Feet modelka - brigáda produktové focení nohou

Aktualizováno:

6. 3. 2024

Lokalita pracoviště:

Praha

Typ pracovního vztahu:

Částečný úvazek

Nabízený plat:

5000 - 50000 Kč za měsíc

Firma:

RT Agency"77 s.r.o.

Požadavky

• Jedná se jednak o produktové focení nohou (obuv, punčochy, laky na nehty a pomůcky), ale zároveň i adult produkci se zaměřením na feet a další.

Náplň práce

Hledáme běžné ženy a dívky, se zájmem o focení a natáčení, a to i amatérky zcela bez jakýchkoliv zkušeností, přirozené a usměvavé, pro spolupráci na zahraničních projektech zde v ČR, ale i přímo v zahraničí, kde spolupracujeme s prestižními produkčními společnostmi. Brigáda je vzhledem k flexibilitě termínů produkce vhodná pro každého, zejména ale pro studentky či maminky na mateřské. Termíny produkcí jsou vždy na dohodě. V případě zahraniční produkce je vždy plně hrazena letenka a ubytování, kdy jde zpravidla o jednodenní produkce s odletem ráno a návratem večer. Je ale jen na Vás, zda-li budete chtít vycestovat. Mnohé produkce lze realizovat v rámci ČR bez nutnosti vycestování. Máte-li navíc finanční problémy, a potřebujete-li jejich rychlé a okamžité řešení a víte, že máte zároveň hezké nohy a postavu, neváhejte nám napsat o bližší informace a nezapomeňte připojit pár řádek o Vás a přiložit fotografii ideálně Vašich nohou, a dále pak celé postavy a obličeje, protože práce v modelingu je především o vzhledu. Naše partnerské adult produkce nevyžadují minimální výšku 171 cm jak bývá zvykem u běžného modelingu, a šanci má tedy v podstatě každá zájemkyně s přirozeným vzhledem. Začít si vydělávat produkcí můžete prakticky ihned po podpisu smlouvy, kdy jsme schopni Vám zajistit první honorovanou zakázku do 1.týdne.

Nabízíme

• Finanční ohodnocení je v závislosti na daném projektu od 250 Kč/h při focení např. klasické produktové fotografie nohou, až po 1.000 Kč/h či částky daleko vyšší u konkrétních specifických adult produkcí, honorovaných vždy jako „en bloc“ od 5.000 Kč do 50.000 Kč za zakázku o délce několika hodin. • Peníze z produkce jsou vypláceny vždy v daný den přímo pro Vás, bez ohledu na výši odměny i pokud by Vám mělo být vyplaceno 50.000 Kč
Odpovědět na nabídku

Název firmy

RT Agency"77 s.r.o.

Kontaktní osoba:
Miroslava Pletitá
Tel: +420 776 472 613
E-mail: zaslat e-mail s životopisem