Úklid a údržbu veřejného prostranství města Tišnov

Aktualizováno:

28. 2. 2024

Lokalita pracoviště:

Tišnov

Typ pracovního vztahu:

Plný úvazek

Nabízený plat:

21750 Kč za měsíc

Firma:

Město Tišnov

Požadavky

· Řidičský průkaz sk. B podmínkou, sk. T výhodou, · praxe s křovinořezem, · manuální zručnost, samostatnost, svědomitost, · dobrý zdravotní stav.

Náplň práce

• Řidič motorových vozidel, • opravárenské a údržbářské práce, • úklid a údržba veřejných prostranství (udržování pořádku, sečení, zahradnické práce).

Nabízíme

Stručný životopis: • předejte na podatelnu MěÚ Tišnov, nám. Míru 346 (lze i vhodit do schránky na této budově) nebo • zašlete na adresu: Město Tišnov, nám. Míru 111, 666 01 Tišnov, případně • na e-mail: kristina.ormston@tisnov.cz Termín uzávěrky příjmu životopisů: 20.3.2024. V životopise uveďte zejména: jméno, příjmení, datum narození, místo trvalého pobytu, dosažené vzdělání, předchozí praxi a telefonní spojení. Nabízíme zaměstnanecké benefity: 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek při životních a pracovních jubileích, 4 dny placeného indispozičního volna a program Benefit plus. Informace o náležitostech zpracování osobních údajů jsou uvedeny na www.tisnov.cz v sekci Městský úřad/ Ochrana os. údajů (GDPR). Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit tuto výzvu kdykoliv v jejím průběhu.
Odpovědět na nabídku

Název firmy

Město Tišnov

Kontaktní osoba:
Kristina Ormston
Tel: +420549439715
E-mail: zaslat e-mail s životopisem